Appartementen2019-01-10T13:43:43+00:00

3- en 4 kamerappartementen

Kiezen voor een nieuwbouwwoning betekent dat je tal van eigen ideeën vorm kunt geven. Ook heb je de keus tussen een driekamerappartement en een vierkamerappartement. Het woonoppervlak biedt voldoende ruimte om alles een plekje te geven en heerlijk te genieten. De appartementen zijn vanaf circa 78m² tot circa 107m². Alle appartementen zijn per lift en trap bereikbaar en hebben een heerlijk terras.

Ruimte om te genieten

De appartementen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. De indeling met de twee woonlagen, maakt deze appartementen ideaal voor singles die ruimte zoeken, stellen of kleine gezinnen met kinderen. En ook voor mensen die graag thuis werken is De Gouverneur een uitkomst. De werkkamer kan eenvoudig afgescheiden zijn van de andere ruimtes.

Met complete keuken en sanitair

We maken het extra eenvoudig. Alle appartementen worden standaard voorzien van een complete keuken en sanitair. De keuken heeft een praktische basisindeling met werkblad, spoelbak, kraan, kookplaat, combi-oven en koelkast. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche en een wastafel; beide met mengkraan.
De toiletruimte is ook betegeld en heeft een diepspoeltoilet en een wasbakje met kraan. Voor de wasmachine en de cv-ketel zijn aparte ruimtes ingericht.

De basisindeling en uitvoering liggen vast en zijn inclusief bij de aankoopprijs van het appartement naar keuze. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke woonwensen.

Naar eigen idee en stijl inrichten

Een van de voordelen van nieuwbouw is dat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden in de basisindeling. Zo kunnen bijvoorbeeld de woonkamer en de tweede kamer op dezelfde verdieping worden samengevoegd. Ook de keuze van keuken en sanitair is persoonlijk. De makelaar informeert je graag over de basisindeling en de mogelijkheden voor aanpassing hiervan.

De op deze website gebruikte impressies zijn puur ter inspiratie voor mogelijke inrichting van de woonkamer en de werkkamer. De appartementen worden leeg opgeleverd; de stoffering en de inrichting kun je geheel naar eigen stijl, smaak en mogelijkheden doen natuurlijk.